5 redenen waarom deze luxueuze woonwijk in Gent jouw aandacht verdient

Het beste van twee werelden. Dat is wat Rinkkaai, het nieuwe project aan de Leie, te bieden heeft. Het verrijst namelijk tussen de bruisende energie van Gent en de rust van de Blaarmeersen. Benieuwd wat het nog meer te bieden heeft? Ontdek het project aan de hand van de maquette in ons verkoopkantoor in Gent.

Voor ieder wat wils
Rinkkaai bestaat in totaal uit zes woonpaviljoenen waarbij comfort centraal staat. De appartementen bieden een scala aan woontypes: je hebt gezellige eenheden ideaal voor jonge professionals, maar ook weelderige penthouses. Bovendien zijn deze duurzame appartementen een buitenkans voor slimme investeerders. Iedereen vindt hier met andere woorden iets naar zijn wens.

Luxueus wonen
Het eerste paviljoen dat in verkoop gaat, is ‘De Kaai’. Dat valt op door zijn luxueuze inrichting en afwerking. Dankzij de immense raampartijen geniet je optimaal van natuurlijk licht. Daarbij heb je vanop je zwevend terras een prachtig uitzicht over de Blaarmeersen, de Leie en het park.

Toplocatie
Het project bevindt zich dus middenin het groen. Je staat bijvoorbeeld zo in de Blaarmeersen. En dat terwijl je ook heel dicht bij de stad bent. Niet alleen de natuur, maar ook scholen, een dokter en een bakkerij zijn op die manier in de buurt.

Ideale uitvalsbasis
Verder is Rinkkaai ook wat mobiliteit betreft de ideale uitvalsbasis. Met de auto ben je in enkele minuten op de ring van Gent of een van de uitvalswegen in de buurt. Neem je liever het openbaar vervoer? Via het Rinkhoutpad, dat door de site slingert, kom je uit bij het station Gent-Sint-Pieters. Daar heb je heel wat trein- en tramverbindingen.

Klaar voor de toekomst
Tot slot is Rinkkaai helemaal future proof. Zo voorziet een geavanceerd systeem van geothermische warmtepompen (BEO-veld) warmte tijdens de wintermaanden en koelte in de zomer. De appartementen voldoen daarbij aan de hoogste isolatienormen en zijn standaard uitgerust met zonnepanelen.

Ook goed meegenomen is dat het project slim omspringt met water. Douchewater wordt bijvoorbeeld rechtstreeks gezuiverd. Een aantal wadi’s moeten er dan weer voor zorgen dat het overtollige regenwater kan infiltreren.

Share the Post:

Related Posts