Verkoop gestart

Ligging

Bruisend Gent

Gent is dé stad waar geschiedenis, cultuur en genieten samenkomen. Elke straathoek vertelt een uniek verhaal. Verlies uzelf in de middeleeuwse pracht van het Gravensteen of bewonder de majestueuze Sint-Baafskathedraal.

Slentert u liever relaxed rond in een van de stadsparken of langs de oevers van de schilderachtige Graslei, gevolgd door een heerlijke maaltijd in een gezellig restaurant? Dan zit u goed, want Gent staat bekend om zijn culinaire diversiteit. Het is de plaats bij uitstek om uw smaakpapillen te verwennen.

De bruisende culturele scene van Gent is wereldberoemd. Van internationale kunsttentoonstellingen in musea zoals het SMAK of het STAM tot intieme theatervoorstellingen, in Gent valt altijd iets te ontdekken.

Link met de stad, brug naar het groen

Rinkkaai geniet van een unieke ligging, volop in het groen maar op een steenworp van de stad. Een fiets- en wandelverbinding die doorheen de site slingert, verbindt het nabijgelegen station Gent-Sint-Pieters met sport- en recreatiepark Blaarmeersen.
Met zijn ligging aan de rand van de stad zit u hier perfect voor al uw dagelijkse voorzieningen. Van gezellige buurtwinkels tot grote supermarkten, van scholen tot administratieve diensten en medische voorzieningen, u vindt hier alles wat u nodig hebt, op of nabij de site.
Park
400 m
Park
400 m
Park
400 m
Park
400 m
Park
400 m
Park
400 m
Park
400 m
Park
400 m
Park
400 m

MOBILITEIT

Duurzaam op weg

Met bijna 1.000 fietsparkeerplaatsen in handige, goed bereikbare fietsenstallingen, wordt u hier als fietser op u wenken bediend.
Deze stallingen zijn strategisch geplaatst, op de begane grond en nabij de ingang van de verschillende woongebouwen. Zo hebt u uw fiets altijd bij de hand. Er zijn ook ruimere plaatsen voor bakfietsen, fietskarren, e-bikes … Kortom, geen enkele reden om uw tweewieler thuis te laten!

INVESTEREN

Een buitenkans voor de slimme investeerder

Gezien de onzekere beurzen en de lage spaarrentes blijft een vastgoedinvestering een aantrekkelijk alternatief. Dat is des te meer het geval bij een project met de kwaliteiten van Rinkkaai.
De toplocatie en hoogwaardige afwerking zijn slechts enkele troeven die uw succes op de huurmarkt garanderen. Kwalitatieve, duurzame nieuwbouw zoals Rinkkaai heeft bovendien het voordeel dat u zich de eerste jaren geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten. Uw eigendom voldoet nog geruime tijd aan de hoogste kwaliteitsnormen, waardoor u met vertrouwen kunt investeren.