Verkoop gestart

Levenskwaliteit ontmoet de natuur

AANBOD

Een divers woonlandschap

Wilt u wonen tussen stad en het water en op elk moment kunnen genieten van een groene omgeving? Dan bieden de moderne, bijna-energie-neutrale (BEN) appartementen van Rinkkaai de gedroomde oplossing.
Aan de rand van het nieuwe Rijsenbergpark omvat Rinkkaai 6 woonpaviljoenen die inspelen op de hedendaagse en toekomstige woonnoden. Door de mix aan verschillende woontypo-
 logieën wordt iedereen hier op zijn wenken bediend.  Van de kleinere units, die geknipt zijn voor jonge koppels of singles, tot de meest luxueuze penthouses, in Rinkkaai staat wooncomfort steeds op de eerste plaats.

AANBOD

De Kaai

Luxueus wonen met een adembenemend uitzicht

Gelegen aan de westzijde van de site, uitkijkend op het kabbelende water van de Leie en het groen van de overliggende Blaarmeersen, bevindt zich De Kaai. Dit moderne gebouw biedt luxueus afgewerkte appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, waarin u vanop de eerste rij kan genieten van alles wat Rinkkaai te bieden heeft.

De afwerking en inrichting van de appartementen in De Kaai zijn van onberispelijke kwaliteit, met onder andere een hoogwaardig afgewerkte keuken en badkamer. De genereuze raampartijen zorgen voor een optimale lichtinval en vanop de prachtige zwevende terrassen geniet u in alle rust van het adembenemende uitzicht.

Met zijn unieke gevel die zorgt voor een hedendaagse en exclusieve uitstraling, kan De Kaai omschreven worden als een nieuwe landmark langs de Leie waarbij de nadruk ligt op luxueus wonen.

AANBOD

De Rink

Doordacht wooncomfort

In De Rink is elk detail zorgvuldig ontworpen, van de strakke lijnen tot de harmonieuze combinatie van materialen. De moderne architectuur combineert een hedendaagse uitstraling  met een doordachte indeling. 

De aangename appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers van De Rink bieden een prachtig uitzicht over het leven in de stad. Voorzien van mooie terrassen en hoge raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk licht, biedt De Rink alles wat u zoekt in een comfortabele, volledig uitgeruste woning.  

Het is een plek waar u zich direct thuis voelt, maar waar door de groene omgeving  toch steeds wat vakantie in de lucht hangt. 

Met oog voor wooncomfort en duurzaamheid zijn de appartementen van De Rink bovendien een slimme investering voor de toekomst.

INVESTEREN

Een buitenkans voor de slimme investeerder

Gezien de onzekere beurzen en de lage spaarrentes blijft een vastgoedinvestering een aantrekkelijk alternatief. Dat is des te meer het geval bij een project met de kwaliteiten van Rinkkaai.
De toplocatie en hoogwaardige afwerking zijn slechts enkele troeven die uw succes op de huurmarkt garanderen. Kwalitatieve, duurzame nieuwbouw zoals Rinkkaai heeft bovendien het voordeel dat u zich de eerste jaren geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten. Uw eigendom voldoet nog geruime tijd aan de hoogste kwaliteitsnormen, waardoor u met vertrouwen kunt investeren.